Podjetje


Borut Battestin  
direktor

 

Anja Tratnjek  
direktor za področje nepremičnin

O družbi

Aba d.o.o. je družinsko podjetje, čigar začetki segajo v predosamosvojitveno leto 1987, ki sta ga je ustanovila Alenka Battestin in mož Gorazd Battestin, ki se ji je pridružil leto kasneje. Sprva se je podjetje ukvarjalo s preprodajo nepremičnin, kar dela podjetje prvo in najstarejšo še aktivno nepremičninsko agencijo v Sloveniji. Le nekaj let pozneje pa se je delovanje razširilo tudi na razvoj novih gradbenih in ostalih inženirskih projektov. V treh desetletjih smo uspešno izvedli projekte iz najrazličnejših segmentov industrije.

Po skoraj treh desetletjih delovanja, je podjetje in blagovno znamko ABA inženiring prevzel v vodenje sin Borut Battestin, ki je pričel svojo poslovno pot v podjetju že zelo zgodaj ter pomagal pri razvoju in gradnji projektov podjetja. Še danes z ponosom rečem: »Moj oče in mama sta bila moja največja mentorja in sodelavca od katerih sem se ogromno naučil iz področja razvoja projektov in gradnje.«

S strokovnjaki iz različnih področij tvorimo razvejano mrežo partnerjev, s katerimi razvijamo celovite inženirske rešitve za najrazličnejše industrije in področja delovanja. Kot uveljavljeno inženiring podjetje smo osredotočeni na nepremičninski sektor, gradbeništvo, finančno svetovanje, izpolnjevanje želja privatnim investitorjem, razvoj novih tehnoloških rešitev, energetiko in logistiko. Z usposobljeno ekipo strokovnjakov, celostnim naborom storitev in razumevanjem potreb naših naročnikov ima podjetje za seboj veliko uspešno zaključenih projektov, s katerimi se radi ponosimo. Stalno izboljševanje kakovosti storitve je izhodišče naše poslovne politike, s katero dolgoročno zagotavljamo izpolnjevanje zahtev in doseganje poslovnih rezultatov, ki stopnjujejo zaupanje kupcev, zaposlenih in poslovnega okolja v podjetje.

Na desetine zaključenih projektov, ki so jih končni investitorji v pričakovano kratkem času uspešno iztržili, konstantna finančna rast in 30-letna tradicija podjetja dokazujejo, da so naše odločitve pravilne, tveganja ustrezno ocenjena in naši cilji smiselno zastavljeni.

Logotip

Logotip družbe je zaščitena tržna znamka. Pred tremi desetletji ga je zasnoval priznani slovenski arhitekt Jože Motoh. Skozi čas se je logotip prilagajal v podrobnostih, barvah in pozicijah, vendar so se njegove osnovne značilnosti ohranile in tako logotip danes predstavlja uveljavljeno strokovno podjetje na področju nepremičninskega inženiringa. V zadnjih letih je logotip dobil nekaj modernih različic, vendar smo ostali zvesti razpoznavnosti znamke na trgu nepremičnin ter korektni do naših strank in poslovnih partnerjev.

1

Zakaj nas?

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice