Vile Jasmina

210108_TACEN_spredaj_FINAL

Arhitektura

Inovativna arhitekturna zasnova, impresivna notranjost ter izjemna lokacija, vse to so Vile Jasmina v Tacnu.

Tipski tlorisi

Vse hiše bodo imele tipski tloris. V dnevnih prostorih in spalnicah je predviden parket. V kopalnicah, sanitarijah in shrambi je predviden tlak iz keramičnih oziroma granitogres ploščic. Na terasah je predviden lesen oziroma granitogres tlak na bozonih. Tlak terase v pritličju bo iz lesenih podnic na ustrezni podkonstrukciji. Stopnišče je betonsko, oblečeno v leseno oblogo.

Vrhunski materiali

Hiše se bodo ponašale z vrhunskimi materiali in precizno izvedbo. Kupci bodo lahko izbirali med različnimi talnimi oblogami ter barvnimi materialov. Prav tako bodo na voljo različne barve kombinacije kopalniških prostorov oziroma keramike. Za večje udobje bivanja bodo poskrbele električno vodena senčila, talno gretje in klimatske naprave.

Impresivni razgledi

Posebnost objekta so velike steklene površine, ki bodo v hiše spustila veliko naravne svetlobe ter omogočila odprte poglede na Šmarno goro in okolico. Posedanje na terasi in opazovanje sončnih vzhodov ali zahodov bo eno izmed lepših doživetij. Z lociranjem natanko v zelenem pasu, Vam okoliško zelenje nikoli ne bo odvzeto, idilični razgledi pa nikoli pozidani. Razogranost zelenja pa vseeno ostaja v priročni razdalji do dveh osnovnih šol in vrtca.

Izjemna lokacija

Objekti se nahajajo na čudovitem obrobju prestolnice. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura medtem pa nam lokacija ponuja tudi nedotakljive kotičke reke Save ter hitre sprehode na Šmarno goro.

Lokacija neposredno povezana tako z središčem Ljubljane kot z avtocestno povezavo, prav tako pa je omogočen tudi javni prevoz (LPP postajališče oddaljeno 600m).

Tacen leži na severnem robu Ljubljane na prodnati savski terasi med Savo in Šmarno goro z začetkom ob mostu čez Savo. V Tacnu je križišče cest proti Ljubljani, Medvodam, Smledniku in Vodicam.

  • Vrtec in šola
  • Hipermarket SPAR
  • LPP avtobusna postaja
  • Obvoznica
  • reka Sava
  • Osnovna Šola Vižmarje-Brod
  • Vrtec Šentvid (enota Mravljinček)

Objekt: Vile Jasmina Tacen

Lokacija: Kajakaška ulica – Ljubljana – Tacen

Povprečna površina objekta: 140m2

Etažnost: P + 1 + T

Razvoj projekta: od 2018 do 2022

Gradnja: 2021 – 2022

Predvidena predaja hiš kupcem: august 2022

PRODAJA:

ABA d.o.o., Kersnikova 6, 1000 Ljubljana, 031 40 88 53 ali po elektronski pošti.

1

1

POTREBUJETE FINANCIRANJE?

Z našo pomočjo uresničite Vaše sanje. V sodelovanju z različnimi bankami, Vam nudimo pomoč pri financiranju Vašega sanjskega doma. Možnost zavarovanja kredita z nepremičnino, ki je predmet nakupa. Svetovalna podpora pri oblikovanju celotne finančne konstrukcije investicije. Podpora pri vodenju postopkov, ki so potrebni pri banki ter za vpis v zemljiško knjigo.

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice