Opremljanje objekta

ABA INTERIORS je vaš ustvarjalni partner na področju luksuznega vrhunskega notranjega oblikovanja. Razvijamo in ustvarjamo po meri zasnovano opremo za zasebne in prestižne arhitekturne projekte ter luksuzne vile po EU vsem svetu. Z našo strastjo in ljubeznijo do eksperimentiranja pripravljamo inovativne rešitve za izredne zahteve, pri čemer združujemo tradicionalno izdelavo z najsodobnejšimi tehnikami in materiali.

Smo perfekcionisti in pozorno spremljamo vsako podrobnost, saj le tako lahko zagotovimo kakovost, ki bo trajala, na kopnem in v morju.

Pri nas dobite vse na enem mestu, od načrtovanja do proizvodnje do montaže.


Veselimo se vašega projekta!

1

Notranja oprema

Oprema za objekte

Oprema za jahte

Ker uporabljamo najsodobnejšo strojno in programsko opremo sta preciznost in kvaliteta izdelave vedno na prvem mestu !

NAJSODOBNEJŠA TEHNOLOGIJA OBDELAVE

Da za vas lahko uresničimo najbolj drzne ideje izdelane po najvišjih kakovostnih standardih uporabljamo najsodobnejšo strojno in programsko opremo. Delo na projektu se začne s pripravo proizvodnje, kjer se določi vse proizvodne parametre. Programska oprema za načrtovanje CAD je direktno povezana z našo strojno opremo CAM/CIM. Stojna obdelava poteka na najmodernejših CNC vodenih strojev, ki so medsebojno povezani. Delamo z najsodobnejšo tehnologijo in sledimo razvoju kvalitetnih materialov, ki jih redno vpeljujemo v našo proizvodnjo.

CELOVITO SVETOVANJE

Poslušanje, razumevanje, razmišljanje in iskanje rešitev: prilagojene zahteve naših strank so v središču vsega, kar počnemo. Arhitektom in ladjedelnicam svetujemo pri tehnični izvedbi njihovih projektov. Da bi to dosegli, obsežno delamo na projektu in uporabljamo svoje bogate izkušnje. S tem vzajemno koristnim timskim delom nam uspe ustvariti inovativne rešitve, ki omogočajo najbolj izjemne projekte.

NATANČNA KONSTRUKCIJA

Vsak projekt je drugačen in ga je treba premisliti od začetka. Naši tehniki računalniško izdelajo vse podrobnosti. Celoten projekt se nato reproducira v 2D ali 3D modelih, kar je edini možni način za pridobitev kristalno čistega pogleda na podrobnosti. Ta digitalna rekonstrukcija je tudi osnova za našo delavniško proizvodnjo: Tako pri rezanju kot rezkanju naši zaposleni in CNC stroji prejemajo vse podatke neposredno iz naših tehničnih pisarn.

IZDELAVA PO MERI

Ko se tradicionalna izdelava sreča z avantgardno tehnologijo, so rezultati edinstveni. Naši mizarski mojstri izbrusijo les do popolnosti. Stroji so v pomoč našim mizarskim mojstrom, a njihovo znanje in ideje so nenadomestljive. Smo perfekcionisti: delamo z milimetrsko natančnostjo in natančno preučimo vsako podrobnost. Kot specialisti za obdelavo površin prinašamo bleščeč sijaj v naše delo z natančno izdelavo: dovršen postopek, ki zahteva občutljiv dotik in spretno tehniko v vsaki plasti.

UČINKOVITA NAMESTITEV

Montaža notranjosti je tako kot pri arhitekturnih delih izvedena hitro in z največjo natančnostjo zaradi naše izčrpne priprave na to fazo. Naši strokovnjaki za namestitev natančno vedo, kaj je potrebno, in zagotavljajo prilagodljivost, potrebno za popolno namestitev.

ZANESLJIVOST DO STRANK

Tako kot vsak projekt je vsaka stranka edinstvena. Naša naloga je zadovoljiti najvišje standarde in vedno smo v prvi vrsti osredotočeni na posameznika. Osebna pomoč našim strankam je za nas izjemno pomembna: pred, med in po zaključku projekta.

YACHT INTERIOR

V naših delavnicah izdelujemo tudi notranjost za privatne jahte od 15m do 150m. Notranjost je popolnoma zaupna in zasebnost naših strank jemljemo zelo resno.


Stopite v stik z nami

Izpolnite spodnje podatke in oddajte vaše povpraševanje.

    Compare Listings

    Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice