Tehnološki inženiring

Naš cilj je zagotoviti kakovost in zanesljivost rešitev z izbiro najnovejših oz. najbolj efektivnih tehnoloških pristopov. Z znanjem in izkušnjami pripeljemo vašo idejo do življenja.

Razvoj produktov in sistemov

Strankam nudimo načrtovanje procesov in sistemov povezanih z gradbeništvom in širše, pri čemer se zanašamo na inženirske rešitve in programsko opremo referenčnih svetovnih proizvajalcev. Za vas razvijamo:

  • izdelki za kovinsko, plastično ali gradbeno industrijo
  • varnostni in nadzorni sistem, protipožarni sistem, električni, elektroenergetski in telekomunikacijski sistem,
  • načrte infrastrukture,
  • modele ohišja ter mehanskih delov

Z naročnikom lahko sodelujemo že v fazi opredelitve potreb po novih tehnologijah, izdelavi koncepta, pri izdelavi študije izvedljivosti, zagotovitvi financiranja, izdelavi testnih produktov, izdelavi dokumentacije, pridobitvi dovoljenj, sestavi potrebne opreme, njenem testiranju, pri zagonu in dobavi.

Oglejte si nekaj naših produktnih projektov.

Izdelava maket

V skladu z vašimi zahtevami po uporabljenih materialih in videzu končnega izdelka vam za potrebe oglaševanja in predstavitve izdelamo model – maketo vaše nepremičnine. Kreativno izdelana maketa je vaši nepremičnini lahko v ponos še dolgo po tem, ko je projekt že dokončan (npr. kot en okrasnih umetniških predmetov v veži poslopja)

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice