Prodaja nepremičnin

Že od leta 1987 se kot prva in ena vodilnih nepremičninskih agencij v Sloveniji ukvarjamo s posredovanjem nepremičnin. Osredotočamo se na osrednjeslovensko regijo, specifično na poslovne prostore in stanovanja v Ljubljani, ter na počitniške nepremičnine ob obali (Hrvaška, Istra). Večino nepremičninskega posredovanja predstavlja prodaja nepremičnin, upravljamo pa tudi s kapacitetami in prostori za najem.

Prodajate ali kupujete stanovanje?

Morda iščete atraktiven poslovni prostor v Ljubljani?

Strankam lastnikom nepremičnin ponujamo celostno storitev posredovanja ter jim tako prihranimo številne poti, opravke in stroške, ki skoraj nujno spremljajo prodajo nepremičnine. Izvajamo tudi analizo trga in cenitve vseh vrst nepremičnin. V sodelovanju s pravno pisarno nudimo pravno svetovanje in druge pravne storitve: vpis v zemljiško knjigo, urejanje lastniških razmerij, urejanje hipotek, priprava pogodb, prenos lastninskih pravic itd.

Pri posredovanju nepremičnin zaračunamo 1-4% dogovorjeno provizijo, odvisno od dosežene prodajne cene in vloženega dela. Vselej se trudimo prodajalčevo posest prodati čim dražje, kupcu pa hkrati omogočiti čim bolj ekonomičen nakup.

Gospodarska zbornica Slovenije - Zbornica za poslovanje z nepremičninami
Pri nas spoštujemo Kodeks dobrih poslovnih običajev v prometu z nepremičninami

Investitorjem nudimo razvoj in izvedbo nepremičninskih projektov, oz. sodelujemo pri prodaji novogradenj ali nepremičnin, ki so še v izgradnji. Pomagamo pri prodaji obstoječih stanovanj njihovih kupcev in vodimo celoten prodajni postopek, od zasnove oglaševanja do sestave pogodb in primopredaje posameznih enot. Na osnovi dolgoletnih izkušenj s prodajo nepremičnin in ob upoštevanju veljavne zakonodaje ter pogojev investitorja zanesljivo najdemo najustreznejšo prodajno strategijo, ki bo izpolnila vaše poslovne cilje.

Razpolagate z nepremičnino za prodajo ali investicijo?

Potrebujete pomoč? Zagotovite si naše zastopanje.

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice