Vila Osmanthus

Pričeli smo z gradnjo stanovanjskega objekta Vila Osmanthus ob Dunajski cesti v Ljubljani nasproti fakultet ter srednjih šol za Bežigradom. Objekt bo vseboval 16 stanovanj različnih velikosti od 33m2 do 136m2.

1

Vila Osmanthus odseva eleganten minimalizem – s čistimi linijami, širokimi svetlimi pogledi, z odprto prostornostjo in povezanostjo omogoča urbano bivalno udobje, okvirjeno po pričakovanjih sodobnega človeka. Svetla in zračna stanovanja različnih velikosti bodo prilagojena stanovalcem in njihovemu načinu življenja.

1

1

Projekt  predvideva novogradnjo večstanovanjskega objekta z atrijem – Vila Osmanthus v katastrski občini k.o. Bežigrad. Lokacija projektiranega objekta je v bližini mestnega centra, v osrednjem delu Bežigrada na križišču med Dunajsko ulico na jugu ter Posavsko ulico na severu. Širše območje ima pretežno stanovanjski značaj. Novi kompleks bo obstoječo namembnost smiselno dopolnjeval.

1

V zgradbi je predvidenih 16 stanovanj v visokem pritličju, dveh nadstropjih in v terasni etaži. V kleti je predvideno parkirišče s 15 parkirnimi mesti. Poleg tega je v kleti predvidena tudi kolesarnica in del shramb za stanovalce. Dve parkirni mesti sta predvideni na prostem, ob uvozni klančini v kletno etažo.  Pri gradnji bodo uporabljeni sodobni materiali višjega kakovostnega razreda.

1

Možno bo izbirati med 3 različnimi tipi stanovanj različnih velikosti od 29m2 do 81m2 . Stanovanja bodo namenjena in prilagojena za vse starostne skupine ljudi. Vrh objekta pa bosta zaključila dva atraktivna PENTHOUSE stanovanja.  Za enostaven dostop do stanovanja bo skrbelo dvigalo v objektu, ki Vas bo pripeljajo iz garaže do Vašega nadstropja, kjer se nahaja Vaše stanovanje.

Stanovalci bodo uživali priročne prednosti Vile Osmanthus:

  • lastno parkirišče + možnost polnjenja električnega avtomobila
    bližina šolskih centrov in fakultet
  • velik, zasebi atrij
  • ograjeno naselje z kontroliranim dostopom
  • bližina mestnega jedra
  • bližina infrastrukture

1

 

Če Vas zanima nakup stanovanja v Vili Osmanthus Vas prosimo, da nam pošljete elektronsko pošto na:  osmanthus@aba.si ali nas pokličete na:  031 40 88 53 ali pošljete povpraševanje.

1

1

1

PRENESITE SI KATALOG STANOVANJ

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice