ABACoin

Glava
Platforma za soinvestitorje in sograditelje.

Soinvestirati nikoli ni bilo lažje. Na ABACoin platformi izberite svojo investicijo ali pa nam prepustite izbiro glede na vaše želje in obseg investicije.

Construction plans with helmet and drawing tools on blueprints .

20 investitorjev

13.428,548 EUR Kapitala

3 projekti v teku

Kako deluje
Construction plans with helmet and drawing tools on blueprints .
KAKO DELUJE? Enostavno!

V naši bazi imamo INVESTITORJE, ki iščejo ali pa želijo investirati v nepremičnino, projekt ali pa iščejo svoj novi dom. Naša platforma poveže le te z podobnimi željami. Skupaj izberemo investicijo, uredimo vsa razmerja med strankami ter pričnemo z vodenjem projekta. Vsi investitorji imajo ves čas dostop do aktualnih tem, kako poteka investicija ter drugih pomembnih informacij. Vse to si investitorji lahko vedno ogledajo preko zaprtega dela ABACoin platforme. Vsi investitorji pri projektu se lahko odločijo za nakup nepremičnine po lastni ceni ali pa se le ta PRODA na trgu.

1

PREGLEJ PROJEKTE NA PLATFORMI IN SE PRIDRUŽI SOINVESTITORJEM

Predlagamo investicije, ki so po našem izboru primerne za vas ter vredne ogleda. Samo na ABACoin platformi za soinvestitorje.

TRENUTNO NI NA VOLJO PROJEKTA ZA SO-INVESTICIJO

1

Beloozadje
PREVERJANJE INVESTICIJE IN POZIDLJIVOSTI

Aktivno se ukvarjamo z iskanjem potencialnih investicij in nepremičnin. S pomočjo naših partnerjev imamo dostop do široke baze potencialnih investicij in zemljišč. Vendar samo informacija, da je neko zemljišče primerno za pozidavo ni dovolj. Potrebna je natančna preveritev investicije ali zemljišča iz urbanističnega stališča ter kaj lahko na zemljišču zgradimo.

Projektiranje in vodenje
PROJEKTIRANJE IN VODENJE PROJEKTA

Samo dobra in premišljena arhitektura zagotavlja donos. Zato potrebujete arhitekte in ljudi, ki znajo odgovarjati na potrebe trga, hkrati pa v danih finančnih in prostorskih okvirjih zagotovijo kakovostno in smiselno arhitekturo. Z dobrim arhitektom in vodenjem investicijskega projekta se lahko izognete marsikateremu vprašanju, ki nastane na poti do realizacije projekta.

1

KAKO LAHKO PRIČNEM Z INVESTIRANJEM?

Iščem investicijo

Kontaktirajte nas in nam podajte svoje želje glede investicije, ki jo iščete.

Skleni dogovor

Glede na vaše želje izberemo primerno investicijo ter z vami sklenemo dogovor.

Ogled nepremičnine

Po sklenjenem dogovoru si ogledamo izbrane investicije ali nepremičnine.

Višina investicije

Izberete si investicijo in določite investicijski vložek.

Realizacija

Z našimi sodelavci pričnemo z izvajanjem realizacije projekta oz. investicije.

1

Construction plans with helmet and drawing tools on blueprints .
PRODAJA IN OGLAŠEVANJE

Strankam lastnikom nepremičnin ponujamo celostno storitev pri prodaji ter jim tako prihranimo številne poti, opravke in stroške, ki skoraj nujno spremljajo prodajo nepremičnine. Izvajamo tudi analizo trga in cenitve vseh vrst nepremičnin. Naša pravna pisarna nudi pravno svetovanje in druge pravne storitve: vpis v zemljiško knjigo, urejanje lastniških razmerij, urejanje hipotek, priprava pogodb, prenos lastninskih pravic itd.

1

Posedujete zemljišče za prodajo ali investicijo?

V Ljubljani ali neposredni okolici, velikosti 400 m² ali več.

1

ZAKAJ Z ABA Coinvestors?

TRANSPARENTNOST

Z investitorjem sodelujemo od samega začetka in mu posredujemo vse pomembne informacije, ki so potrebne za bodočo investicijo. Investicijo vodimo tako, da se vlagatelji laže odločajo o posameznih fazah naložbe.

PREVERJENE INVESTICIJE

Naši tesni odnosi z različnimi nepremičninskimi družbami in investicijskimi podjetij nam dajejo dostop do velikega števila nakupnih priložnosti za naložbe v nepremičnine. Vse potencialne investicije natančno preverimo in preučimo. Le približno 5% najboljših izberemo ter ponudimo na naši platformi.

ENOSTAVNO IN HITRO

Pri vsaki investicij vam poskušamo podati čim več informacij, ki so pomembne za vašo hitro odločitev. Skrbimo, da so vse pomembne informacije takoj in vedno na voljo tekom investicije.

1

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice