398.000 

Vile Jasmina H2- Tacen

Inovativna arhitekturna zasnova, impresivna notranjost ter izjemna lokacija, vse to je Vila Jasmina v Tacnu.

Hiša z oznako H2 bo imela funkcionalen tloris, P+1+T. V pritličju je predvidena kuhinja z bivalnim prostorom in WC za goste ter manjšo shrambo. Iz bivalnega dela je izhod na zunanjo teraso in vrt. V prvem nadstropju so predvidene 3 sobe/spalnice in kopalnica. Na terasi pa je predvidena velika spalnica z garderobo in kopalnico ter z loggio in teraso.

Hiši pripada še 168m2 zemljišča ter dva parkirna mesta pred hišo.Hiša se bo ponašala z vrhunskimi materiali in precizno izvedbo.

Kupec bo lahko izbiral med različnimi talnimi oblogami ter barvami materialov. Prav tako bodo na voljo različne barvne kombinacije kopalniških prostorov oziroma keramike. Za večje udobje bivanja bodo poskrbele električno vodena senčila, talno gretje in klimatske naprave.

Posebnost objekta so velike steklene površine, ki bodo v hiše spustila veliko naravne svetlobe ter omogočila odprte poglede na Šmarno goro in okolico. Posedanje na terasi in opazovanje sončnih vzhodov ali zahodov bo eno izmed lepših doživetij. Z lociranjem natanko v zelenem pasu, Vam okoliško zelenje nikoli ne bo odvzeto, idilični razgledi pa nikoli pozidani. Razigranost zelenja pa vseeno ostaja v priročni razdalji do dveh osnovnih šol in vrtca.

Objekt se nahaja na čudovitem obrobju prestolnice. V neposredni bližini se nahaja vsa potrebna infrastruktura medtem pa nam lokacija ponuja tudi nedotakljive kotičke reke Save ter hitre sprehode na Šmarno goro.

Lokacija je neposredno povezana tako z središčem Ljubljane kot z avtocestno povezavo, prav tako pa je omogočen tudi javni prevoz (LPP postajališče oddaljeno 600m).

Odmik naravo, moderna arhitekturna zasnova, bližina Ljubljane, Vila Jasmina predstavlja odlično izbiro za vaš novi dom!

Podrobno

Sobe: 5
Površina: 145 m²
Površina zemljišča: 168 m²
Leto izgradnje: 2021
Energetska učinkovitost: EI: Izračun ni mogoč
Parkirni prostor: 2
Naselje: Tacen
Cena: 398.000 
Vrsta nepremičnine: Hiša
Namen: Prodaja
Sobe: 3
Kopalnice: 2

Video

Lokacija

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice