580.000 

Penthouse – BTC

V Ljubljani, na Pokopališki ulici, v bližini centra in v neposredni bližini BTC prodamo luksuzno penthouse stanovanje velikosti 146,20m2 bivalne površine, s teraso velikosti 74,50m2 s cudovitim razgledom na Ljubljanski grad in okolisko hribovje, ki se ga lahko obcuduje z velike terase iz dnevnega prostora ter s tremi parkirnimi mesti v garaži objekta in z veliko shrambo. 45,70m2 terase je nadkrite.

Stanovanje se nahaja v zgornjih dveh etažah večstanovanjskega objekta. Dostop do stanovanja iz garaže ali vhoda v objekt je z dvigalom.

Ko vstopimo v stanovanje se nam odpre pogled na JZ, ter na veliko dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico z izhodom na veliko teraso, ki obkroži stanovanje. V spodjem delu stanovanja se prav tako nahaja delavni kabinet, ki se ga po potrebi lahko spremeni v dodatno sobo s samostojnim izhodom na teraso, ter kopalnica z dnevnim WC-jem in utility. V zgornjih prostorih stanovanja, dostopnih po stopnicah, se nahajajo 3 velike spalnice. Glavna »master« spalnica ima svojo veliko kopalnico, ki je opremljena z masažno kadjo. V tej spalnici je tudi garderobna soba. Dve veliki otroški sobi imata dostop do druge kopalnice, ki je opremljena s tuš kabino.

V vseh prostorih stanovanja se nahajajo nove, moderne, eno leto stare klima naprave, ki delujejo tiho, ter tako hladijo kot ogrevajo in jih je moč krmiliti preko telefona. V dnevni sobi je urejena predpriprava za priklop sorround ozvočenja, stanovanje ima tudi alarmno napravo z vsemi senzorji. Vsa oprema je izdelana po meri.

Terasa:

Zanimiv del stanovanja je vsekakor velika terasa, ki je razširjena na JZ delu, z letno kuhinjo, jedilno mizo, ter prostorom za žar in priklopom za vodo. Na terasi je dovolj prostora za lezalnike in otroske rekvizite ali vgradnjo poletnega tusa. Na ta del terase se vstopi preko panoramskih vrat direktno iz jedilnice ali kuhinje, tako da se poleti terasa lahko združi s kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter tvori enoten prostor za kvalitetno bivanje na svežem zraku. Terasa je delno nadkrita s steklenim nadstreškom, popolna zasenčitev je izvedena z električno markizo. Terasa v nadaljevanju obkroži celotno stanovanje in ustvari občutek lastne hiše na vrhu večstanovanjskega objekta.

S terase so čudoviti pogledi na Golovec, Krim, Ljubljanski Grad, Šmarno Goro in Kamniške Alpe.

Stanovanje ima vrhunsko lego, saj je tudi v neposredni blizini dovoza na obvoznico. Do centra mesta je 20 min pes, s kolesom pa 10.

Vredno ogleda in nakupa!

Podrobno

Sobe: 5
Površina: 220 m²
Leto izgradnje: 2004
Energetska učinkovitost: EI v izdelavi
Parkirni prostor: 3
Nadstropje: 5
Naselje: Ljubljana
Cena: 580.000 
Vrsta nepremičnine: Stanovanje
Namen: Prodaja
Status: Normalno
Sobe: 5
Kopalnice: 3

Lastnosti

Penthouse
Opremljeno
Toplovod
Klimatizirano
Širokopasovni internet
Shramba
Terasa
Garaža
Razgled
Luksuzno

Lokacija

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice