1.270.000 

Apartmaji center Ljubljana

Priložnost za investitorje! Na super lokaciji v samem centru Ljubljane prodamo skupino apartmajev, ki so odlični za oddajanje.

V centru Ljubljane v neposredni bližini starega dela Ljubljane prodamo 8 apartmejev, ki so že pripravljeni za oddajanje. Apartmaji so bili leta 2019 v celoti renovirani in oblikovani tako, da so primerni ta takojšnjo oddajo, ki lahko nudi dober letni donos.

Apartmaji se nahajajo v prvem nadstropju, dostopni so z modernim in novim dvigalom. Apartmaji so velikosti od 14,2 do 17,9m2. Vsak apartma ima eno in pol etažo, v višji etaži je velika postelja, v spodnjem delu apartmaja pa se nahaja postelja ali raztegljiva sedežna garnitura, kopalnica in mini kuhinja. Vse enote imajo ločene števce in skupen hodnik, ki povezuje vse apartmaje. Vsi apartmaji so tudi opremljeni tudi s televizijo in klima npravo.

Investitor je uredil vse papirje, med drugim tudi soglasje ostalih lastnikov, da se strinjajo z oddajo apartmajev.

Vredno ogleda in investicije!

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajne pogodbe za predmetno nepremičnino z delitvijo plačila za posredovanje v višini 4% + 22 % DDV na način, da kupec plača 1/2 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek v višini 2% + 22 % DDV od dogovorjene prodajne cene.

Podrobno

Leto izgradnje: 1850
Leto adaptacije: 2019
Energetska učinkovitost: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
Nadstropje: 1
Naselje: Ljubljana
Cena: 1.270.000 
Vrsta nepremičnine: Stanovanje
Namen: Prodaja
Status: Normalno

Lastnosti

Opremljeno
Centralno ogrevanje
Klimatizirano
Dvigalo
Shramba
Renovirano
Investicija

Lokacija

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice