358.000 

Hiša Gameljne

Samostojna hiša je sestavljena iz kleti, pritličja in prvega nadstropja/mansarde. Pritličje in mansardo se lahko uporablja ločeno ali pa se jih poveže med seboj.

V pritličju je dnevna soba, kuhinja, kopalnica, dve sobi. V prvem nadstropju je prostorna kopalnica z veliko trikotno kadjo, dnevna soba povezana z jedilnico in kuhinjo ter izhodom na balkon, eno spalnico in pred vhodom v prvo nadstropje še pokrita terasa. V mansardi so tri spalnice, shramba, prostor za plinsko peč in zalogovnik za toplo vodo. Iz celotne mansarde imate čudovite poglede na pokrajino in šmarno goro. Števci za vodo, elektriko in plin so ločeni za prvo nadstropje z mansardo in pritličje s kletjo. Leta 2002 so bile zamenjane vse elektro in vodovodne inštalacije, kuhinja, kopalnica in okna v prvem nadstropju. Med letoma 2006-2007 pa so bili v spodnjem (pritličnem) stanovanju zamenjani podi, kopalnica, okna in kuhinja.

Hiša ima urejen zunanji vrt, pokrito parkirišče za 3 avtomobile.

Hiša se nahaja v bližini narave v katero se lahko zapeljete s kolesom, odpravite na sprehod ali odločite za druge športne aktivnosti. Priključek na avtocesto je le nekaj minut stran.

Prodajalec pogojuje sklenitev prodajne pogodbe za predmetno nepremičnino z delitvijo plačila za posredovanje v višini 4% + 22 % DDV na način, da kupec plača 1/2 (polovico) omenjene obveznosti t.j. znesek v višini 2% + 22 % DDV od dogovorjene prodajne cene.

Podrobno

Sobe: 4
Površina: 222 m²
Površina zemljišča: 693 m²
Leto izgradnje: 1900
Leto adaptacije: 2000
Energetska učinkovitost: D (60–105 kWh/(m²a))
Parkirni prostor: 3
Nadstropje: P+1+M
Naselje: Ljubljana
Cena: 358.000 
Vrsta nepremičnine: Hiša
Namen: Prodaja
Status: Normalno
Kopalnice: 2

Lastnosti

Opremljeno
Centralno ogrevanje
Parkirni prostor
Za renovacijo

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice