Dvojček Podutk

DVOJČEK GLINCE PODUTIK katerega začetek gradnje je predviden v drugi polovici 2019. Vsi objavljeni podatki o projektu DVOJČEK  PODUTIK so zgolj informativne narave! Nakup posameznih stanovanjskih enot bo mogoč ob pridobitvi pravnomočnega gradbenega dovoljenja in po sprejetju splošnih pogojev prodaje.

 

Lokacija investicije je odlična, saj ima enostaven dostop (300 metrov) do avtoceste in Ljubljanske obvoznice, mestnega avtobusnega prometa št. 5 (4 min), trgovine, pošte. Lokacija je zanimiva za vse starosti in družine, saj mesto nudi potrebno infrastrukturo in lepo naravo za dejavnosti na prostem, ki skupaj zagotavljata visok življenjski standard.

Območje nudi vso potebno infrastrukturo:

  • Dober dostop do avtoceste (oddaljenost 300m)
  • Osnovno šolo
  • Vrtec
  • Trgovine
  • rekreacijo in uživanje v naravi (Toško čelo, Katarina s Polhograjskim hribovjem)

Parcela je komunalno urejena s priključki na vodovod, plinovod, meteorno in sanitarno kanalizacijo. Ob robu parcele potekata elektro vod in telekomunikacijski vod.

Dvojčka sta zasnovana kot troetažni objekt (P+1N+T).

V pritličju so predvideni bivalni prostori, katerih odlikuje odprt tloris, ki se nato nadaljuje v atrij. V pritličju so poleg teh prostorov še pomožni prostori, kot so utility, kopalnica, shramba, predsoba. Vse tri etaže povezuje enoramno stopnišče. v prvi etaži so predvideni prostori za otroke z skupno kopalnico ( 2 otroške sobe). Zgornja etaža (terasna etaža) je predvidena za starše z veliko kopalnico, garderobno sobo in veliko teraso, katero odlikuje odličen razled.

Dvojčka sta zasnovana moderno, s smislu oblikovanja fasad kot tudi umestitev etažnih volumnov, ki objekt z dodajanjem in odzemnjem tvorijo zanimiv in poseben.

Dvojčka sta zasnovana po nizkoenergijskih standardih. Za ogrevanje in hlajenje objektov bo skrbel talni nizkotemperaturni sistem. Tega napaja toplotna črpalka. Prezračevanje bo urejeno z rekuperacijskim sistemom. Naravno prezračevanje z odpiranjem oken se v sodobni gradnji umika prisilnemu prezračevanju, ki zagotavlja energijske prihranke in predvsem večjo kvaliteto bivanja.

Podrobno

Leto izgradnje: 2019
Energetska učinkovitost: EI ni potrebna (334. člen EZ-1)
Parkirni prostor: 2
Nadstropje: 2
Naselje: Ljubljana Podutik
Vrsta nepremičnine: Hiša
Namen: Prodaja
Status: Normalno
Sobe: 3
Kopalnice: 2

Lastnosti

Novogradnja
Centralno ogrevanje
Talno gretje
Širokopasovni internet
Pametna hiša
Shramba
Dvorišče
Vrt
Parkirni prostor
Garaža
Razgled
Bazen

Lokacija

Compare Listings

Title Cena Status Tip Površina Namen Sobe Kopalnice