300.000 

Penthouse Vič

Stanovanje se nahaja na najvišjem nadstropju v stavbi do katerega ima dostop z dvigalom, ki je varovan z posebnimi ključki. Stanovanje je sestavljeno iz dveh nadstropij. V spodnjem delu se nahaja predsoba z ločeno shrambo, kopalnica z tuš kabino in velika spalnica, ki je bila prvotno razdeljena na dva dela, lastnik pa je steno odstranil. Po stopnicah navzgor se nam pogled odpre nad celotno dnevno sobo, jedilnico in kuhinjo (z shrambo) iz katere je izhod na veliko in zasebno teraso v velikosti 111m2. V zgornjem nadstropju se nahaja še ena velika spalnica in kopalnica.

Celotno stanovanje je res zelo svetlo. Zjutraj vas bo sonce zbudilo v spalnici, popoldne pa vam bo delalo družbo v dnevnem prostoru ali na sprednji terasi. Terasa je prav tako primerna za družinske piknike, otroška igrala ali razvajanje v savni ali masažnem bazenu.

Stanovanje ima vgrajen alarm, klimatske naprave, ki so v vseh prostorih in talno gretje, ki ga je možno regulirati v vsakem prostoru posebej. Ogrevanje je možno tudi centralno preko radiatorjev na plin. Stanovanju pripada še parkirno mesto z dvigalom, kjer je možno parkirati dva avtomobila.

V neposredni bližini se nahajajo šole, vrtci, trgovine, lekarna, ZD Vič, Pošta, Interspar, Hofer, avtobusna postaja pa je čez cesto. Čez cesto je možno najeti tudi kolo, ali pa ga shranite v skupni kolesarnici v stavbi. Iz stanovanja se lahko sprehodite do Rožnika, Tivolija in Živalskega vrta, s kolesom pa vas čudovita gozdna pot pripelje tudi do Koseškega bajerja.

Vsekakor vredno vašega časa in ogleda.

Podrobno

Sobe : 3
Površina : 125 m²
Zgrajeno leta : 2009
Energijski razred : B2 (25–35 kWh/(m²a))
Parkirna mesta : 2
Nadstropje : 3
Naselje : Ljubljana - Vič
Naslov : Viška cesta
Cena : 300.000 
Vrsta nepremičnine : Stanovanje
Namen : Prodaja
Status : Normalno
Sobe : 2
Kopalnice : 2

Lastnosti

Penthouse
Opremljeno
Centralno ogrevanje
Električno ogrevanje
Talno gretje
Klimatizirano
Širokopasovni internet
Dvigalo
Shramba
Terasa
Parkirni prostor
Garaža
Blizu narave
Luksuzno

Lokacija